Ik ben Sylvia, jouw powerwalking trainster!

Ik ben Sylvia Heemskerk, een gediplomeerd beweegconsulent, powerwalking trainster, Mom in Balance trainster en Brisk Walk trainster. Ik ben enthousiast, energiek, actief en graag in de buitenlucht.

Hoe leuk is het dan om van je hobby je werk te mogen maken. Stilzitten is niets voor mij, ik ben graag bezig en ben graag buiten, heerlijk in de buitenlucht, genieten van alle seizoenen die ons heerlijke kikkerlandje te bieden heeft.

Sociale contacten en verbinding met mensen heeft altijd mijn interesse gehad, zo ook lekker en gezond eten, bewegen en ontspanning. 

Bij Powerwalking Leiderdorp staan er drie pijlers centraal, daarbij gaat het om beweging, voeding en ontspanning als deze drie met elkaar in balans zijn zit je lekker in je vel, ben je zelfverzekerder en straal je dat ook uit. Zelf ervaar ik steeds meer hoe belangrijk dit is, maar ook hoe lastig dit kan zijn als je dit alleen moet realiseren. Door samen te sporten middels deze effectieve bewegingsvorm, kan ieder zijn eigen doel bereiken. Want goed voor jezelf zorgen kan ook gezellig zijn!

Wandel mee en maak kennis met Sylvia!

Sylvia in woorden: